Les aspiradores de robots estan a la moda

roomba

 Aquests adorables petits dispositius de neteja han captat la imaginació popular com alguns altres aparells, i no és difícil d’entendre per què.
roomba

Des de Rosie la donzella de robots a R2-D2, pel·lícules i programes de televisió ens han estat venent el somni de l’assistent personal de robot / netejador de casa durant dècades. I qui no voldria un dispositiu que prometi netejar el terra sense cap esforç apreciable?

Avui volem que sàpiguis si es necessari o no comprar un robot ROOMBA per a tú:

 

1. És físicament incapaç d’aspirar la seva llar?

Per a aquells amb discapacitat o aquells que són massa fràgils per netejar el terra, un robot ROOMBA podria ser un regal de debò. Amb un esforç mínim per part teva, els aspiradors de robots poden ajudar a controlar la pols i la brutícia i proporcionar un major nivell d’independència a la llar.
La il·luminació i la facilitat d’ús, els aspiradors de robots són una gran ajuda per a la tercera edat.

2. Teniu terra de fusta o catifes baixes?

Les nostres proves han demostrat que els aspiradors de robots funcionen millor en superfícies dures i en longituds de catifes més curtes, amb menys d’una polzada de gruix. La catifa d’alta pila sol ser massa gruixuda per a les rodes minúscules dels robots aspirants per travessar.
Els aspiradores de robots no són coneguts per la seva intel·ligència.

3. Necessites «mantenir»?

Els aspiracions de robots s’han realitzat per si mateixos com a aparells de manteniment. Penseu en ells com a tropes de suport a la guerra contra la brutícia.

Tenir un iRobot ROOMBA 760 per exemple o un altre model programat per netejar els terres un cop al dia fa que la neteja el cap de setmana sigui molt més fàcil. De fet, la simple veritat de la qüestió és que els dissenyadors de robots dissenyen pensant en aquest ús.

4. Tens un petit apartament o estudi?

Els robots ROOMBA no estan realment construïts per netejar grans llars, i fins que iRobot desenvolupi un Roomba més potent, les cases de múltiples pisos són un lloc sense sortida. Però si vostè viu en un estudi o en un apartament d’un dormitori, un robot pot ser una bona manera de mantenir el seu espai vital net.

Una vegada que comença a afegir habitacions addicionals, el cost d’executar un robot comença a disparar-se. A excepció de les Roombas més preuades, la majoria d’aspiradors de robots només poden netejar efectivament una sola habitació. Es pot establir un Roomba per netejar habitacions addicionals mitjançant l’ús d’un Far iRobot (es ven per separat), que actua com a balisa d’allotjament, però la majoria dels robots vacs es perdran si es van allunyant de casa.

 

Jo no necessito un robot ROOMBA, i tú?

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*